,

2023/24 Panini Prizm Premier League EPL Soccer Hobby Box

125000 Ft (AAM)

  • Dobozonként 1 autogram!
  • Minden dobozban talál 17 Prizm-et!
  • Keressen dobozonként 6 Inseret vagy Insert parallelt!

Availability: 1 készleten

2023/24 Panini Prizm Premier League EPL Soccer Hobby Doboz

 

Minden doboz egy autogramot, tizenhét Prizm-et, köztük négy Silvert és öt számozott és hat Insert vagy Insert parallelt tartalmaz!

 

A 2023–2024-es szezonban a Prizm Premier League nevű nemzetközi zsonglőr visszatér a Prizm parallelek és a mindenki által keresett Chase kártyák mint, például a Color Blast, a Groovy, a Manga és egyebek élénk sorával.

 

Most, mint mindig, a Prizm is tele van egy látványos Insert sorokkal, amely magában foglalja a fent említett kapcsokat, valamint a Fireworks-t, az Emergent-et, a Tailsmen-t, a Prizm Flashback 2012-t, a Brilliance-t és még sok mást.

 

Keressen autogramot a Premier League legnagyobb legendáitól, jelenlegi legmenőbb sztárjaitól és jövőbeli nagyjaitól négy egyedi autogram insertben.

 

Dobozonként 12 csomag, csomagonként 12 kártya

 

Termék Lebontása:

BASE: Keressen egy kiterjedt, 300 lapos alapkészletet, amely jelenlegi sztárokat, legendákat és kulcsfontosságú újoncokat, valamint lenyűgöző Prizm-parallel-eket tartalmaz, mint például a Genesis, a Purple & White Stripes, a Snakeskin és még sok más.

SIGNATURES / PENMANSHIP / DUAL SIGNATURES:Keressen autogramkártyákat a Premier League néhány múltbeli, jelenbeli és jövőbeli legjobb sztárjától a Signatures, Penmanship, Dual Signatures és további autogram-insertekben.

COLOR BLAST / GROOVY / BRILLIANCE:Az egész szezon leglátványosabb Chase kártyái közül néhányat a Prizm Premier League-ben találhatunk, melynek főcímei az ikonikus Color Blast, a dinamikus Groovy és a sztárokkal teletűzdelt Brilliance.


Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2023/24 Panini Prizm Premier League EPL Soccer Hobby Box” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart