King Cobra Card

Kik vagyunk

A King Cobra Cards egy Facebook-on és Instagramon is jelen lévő, Sport- és Nonsport kártyacsomagokat árusító és breakelő cég. Megálmodója Janecskó Bence, akinek célja, hogy minél gyorsabban, minél jobb minőségű kártyákhoz jussatok.

Bence igyekszik minden speciális kérést megvalósítani, akár a legújabb megjelenésekről, akár régebbi termékekről legyen szó.

A széles kártyakínálat mellett rengeteg kártyás kiegészítőt is találhattok nála, amelyek minden gyűjtő elengedhetetlen kellékei lesznek, előbb vagy utóbb (tokok, toploaderek, albumok, mágneses tokok, stb.)

A rendszeres élő videós breakek mellet a King Cobra Cards foglalkozik a kártyák és relikiák hitelesítésével és bevizsgáltatásával! Teszi ezt az Amerikai Beckett cég közreműködésével!

Nézzetek szét a King Cobra Cards social media felületein, és csemegézzetek a nagyszerű választékból!

Akkor se csüggedjetek, ha nem találtok valamit, írjatok üzenetet nyugodtan, és Bence mindenképpen megpróbálja megszerezni nektek az óhajtott termékeket a lehető legjobb áron!

kingcobracards@gmail.com
+36202426699
https://cobracard.hu/wp-content/uploads/2023/06/cropped-king_corba_cards_logo_v1.png

BREAK

Bontás élőben

Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz, és szerezd meg a szerencsédet! Élő adásban bontjuk a dobozokat, 100% megbízható és le informálható háttérrel. Ha szeretnéd tároljuk a kártyáidat addig ameddig csak szeretnéd. Ha kéred 1-2 munkanapon belül átadjuk a futár szolgálatnak.

Amennyiben csatlakozni szeretnél közösségünkhöz, kattints erre a linkre 🙂 

Kövess minket

  • facebook

Shopping Cart