-13%
,

2023/24 Panini NBA Hoops Basketball Hobby Box

Original price was: 79000 Ft.Current price is: 69000 Ft. (AAM)

  • 1 Autogram dobozonként!
  • 24 Parallel vagy Insert dobozonként!

Elfogyott

Kategóriák: , Címkék: , ,

2023/24 Panini NBA Hoops Basketball Hobby doboz

 

Minden doboz egy autogramot és huszonnégy parallelt vagy insertet tartalmaz!

 

A 2023-24-es Hoops Basketball új NBA-szezont indít azzal, hogy lehetőséged van összegyűjteni a 2023-as NBA Draft Class első újonc kártyáit NBA-mezükben!

 

Húzz 1 autogramot dobozonként,egy újonc, veterán vagy visszavonult játékos, a Hot Signatures, Hot Signatures Rookies, Hoops Ink vagy Rookie Ink kártyákon!

 

Keressen Hobby-exkluzív RED paralleleket /25 vagy kevesebb számozással minden készletben!

 

Gyűjtse össze az összes egyedi Hobby-exkluzív Insertet, amelyek rengeteg változatossággal mutatják be az NBA sztárjait, régieket és újakat!

 

Hajsza az új Insertek után, mint például az Attack the Rack, a Presentations, az Extreme Team, a Sheesh és az Ignition!

 

Keressen különféle hobbi-exkluzív paralleleket, beleértve a Red Backs, Purple, Silver (#’d /199), Green (#’d /99), Gravity (#’d /75), Artist Proof (#’d to 25), Artist Proof Gold (#’d /10) és az one-of-one Artist Proof Black kártya!

 

Hajszold a 2023-as NBA-draft legjobb újoncainak autogramjait a szuper népszerű Hoops Art Signatures-ben, amely csak a Hobby Boxokban található!

 

24 csomag dobozonként, 8 kártya csomagonként

 

TERMÉK BONTÁS HOOPS ART SIGNATURES / ROOKIE INK / HOT SIGNATURES ROOKIES: Keressen Hobby-exkluzív piros párhuzamokat, #’d /25 vagy kevesebb, a legjobb újoncok és NBA szupersztárok autográf készleteiben!

ATTACK THE RACK ARTIST PROOF / SHEESH HOLO ARTIST PROOF / IGNITION: Keressen változatos Inserteket, beleértve a Hobby-exkluzív JAM-tastic, Hoops Throwback, Spark Plugs, HIPnotized, Highlights, We Got Next, Now Playing, Ignition és Rookie Special!

PRESENTATIONS / EXTREME TEAM / ROAD TO THE FINALS: Keresse meg a népszerű hobbi-exkluzív Insertek visszatérését Road to the Finals, Championship Moments, Finals MVP, Champions and Parade! Keresse meg az új inserteket is Presentations és Extreme Team, amelyek csak a Hobby Boxokban találhatók!

BASE: Keressen több hobbi-exkluzív parallelt, amelyek közé tartozik a Gravity (#’d /75), a Base Artist Proof (#’d /25), az Artist Proof Gold (#’d /10) és az Artist Proof Black (#’d /1)!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2023/24 Panini NBA Hoops Basketball Hobby Box” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart