,

2022/23 Panini Chronicles Basketball Asia Box

52000 Ft (AAM)

  • Dobozonként egy EXKLUZÍV autogram vagy láva parallel!
  • Dobozonként két kártya /48 vagy annál kevesebb számozással!
  • Keresse meg az Asia Lavát (SP) és az Asia Goldot (#/8)!

Elfogyott

2022/23 Panini Chronicles Basketball Asia Doboz

 

Minden doboz egy EXKLUZÍV autogramot vagy láva-parallelt és két /48-as vagy kisebb számozású kártyát tartalmaz!

 

A 2022-23 Chronicles Basketball visszatér az elmúlt évek népszerű soraival, amelyek az NBA legjobb újoncait és veteránjait foglalják magukban!

 

Minden Chronicles Asia Box 1 Exkluzív Autogramot vagy Exclusive Lava Parallelt tartalmaz, valamint 2 Ázsia-Exkluzív kártyát, amelyek száma legfeljebb /48 lehet!

 

A Chronicles Asia Boxes az egyetlen hely, ahol megtalálhatja a következő paralleleket: Asia, Asia Red (#’d/48), Asia Jade (#’d/18), Asia Lava (SP), Asia Gold (#’d/8) ) és Asia Red and Gold (#’d/3)!

 

Chronicles Asia Boxes az egyetlen hely, ahol megtalálhatja a következő autogram-paraleleket: Asia Jade és Asia Gold (#’d/5)!

 1 csomag / doboz, 12 kártya / csomag

 

TERMÉK LEBONTÁSA:

ROOKIE CORNERSTONES: Keressen különféle újoncok autogramjait exkluzív Ázsiában Olyan játékosok paralleljében, mint Bennedict Mathurin, Jabari Smith Jr, Paolo Banchero és még sok más az izgalmas 2022-es Rookie osztályból!

GOLD STANDARD ROOKIE JERSEY AUTOGRAPHS: Keressen különféle újoncok autogramjait exkluzív Ázsiában Olyan játékosok paralleljében, mint Bennedict Mathurin, Jabari Smith Jr, Paolo Banchero és még sok más az izgalmas 2022-es Rookie osztályból!

PHOENIX ROOKIE AUTOGRAPHS: Keressen különféle újoncok autogramjait exkluzív Ázsiában Olyan játékosok paralleljében, mint Bennedict Mathurin, Jabari Smith Jr, Paolo Banchero és még sok más az izgalmas 2022-es Rookie osztályból!

BASE VERTEX/MARQUEE/PHOENIX: Keressen 2 parallelt /48-ig vagy annál kisebb számmal minden Ázsia dobozban, egy exkluzív autogram vagy láva parallel mellett!

BASE XR/LUMINANCE/DYNAGON: Keressen egy sor Ázsia-Exkluzív parallelt /48-tól /3-ig, dobozonként átlagosan 2-vel! Keresse a Short-Printed Asia Lava parallelt a liga legjobb játékosairól, beleértve az újoncokat is!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2022/23 Panini Chronicles Basketball Asia Box” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart