,

2022/23 Panini Donruss Soccer Value Pack

4200 Ft (AAM)

  • Keress autogramot!
  • Keress parallelt!

Availability: 5 készleten

2022/23 Panini Donruss Soccer Jumbo Value Csomag

 

 A Donruss Soccer visszatér a 2022-2023-as szezonra, kiemelve a világ több mint két tucat legjobb klubját és válogatottját.

 

Keress egy 200 lapból álló alapkészletet, amely 25 ikonikus Rated Rookies-t tartalmaz, ahol a legjobb fiatal játékosok szerepelnek az egyik első hitelesített kereskedési kártyán.

 

Nyolc insert szett 2022–2023-ban: Net Marvels, Craftsmen, Zero Gravity, 1992 Donruss Tribute, Pitch Kings, Rookie Kings, The Rookies és Elite Series.

 

Keressen autogramot a múlt és a jelen legjobb futballistáitól a Beautiful Game Autographs, Signature Series és a Beautiful Game Dual Autographs kártyákon.

 

25 kártya csomagonként

 

TERMÉK BONTÁSA:

 

BASE: Gyűjts össze 175 alapkártyát a gyűjtemény alapjául. Keresse meg mindegyiket az összes parallel és az Optic változatban is .

– Base Optic Green Ice
– Base Optic Pink Ice (#’d/25)
– Base Green
– Base Pink (#’d/25)

RATED ROOKIES: Keresd meg a játék 25 legjobb fiatalját, akik képviseltetik magukat a Rated Rookies kártyákon.

NET MARVELS: A rajongók kedvence, a Net Marvels insert visszatér a 2022–2023-as szezonban, képregényborítóstílussal és nagyszerű játékosokkal.

– Net Marvels Green

– Net Marvels Pink (#’d/5)

ZERO GRAVITY: A Zero Gravity insert olyan játékosokat tartalmaz, akik ritka levegőt foglalnak el a játékban. Gyűjtsd össze mind a 25 kártyát a készletben.

AUTOGRAPH CARDS: : Keressen hiteles autogramkártyákat a legjobb jelenlegi és nyugdíjas játékosok közül három készletben: Beautiful Game Autographs, Signature Series és Beautiful Game Dual Autographs.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2022/23 Panini Donruss Soccer Value Pack” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Shopping Cart